Livrarea

Termene și condițiile de livrare

·         Produsele noastre sunt realizate individual, din această cauză durata de producție poate varia intre 3 și 10 zile lucrătoare, în cazul în care nu sunt disponibile pe stoc.

·         Perioada de manipulare și livrare este de 3-4 zile lucrătoare. De sărbători și în perioadele de reduceri, termenul de livrare se poate prelungi.

·         Comenzile onorate de curier vor fi livrate de Luni până Vineri între orele 9:00-18:00 la adresa menționată în comandă. La cerere, curierul poate face livrări și Sâmbăta.

·         Zilele de weekend și sărbătorile legale nu sunt considerate zile lucrătoare.

·         După predare produsul în responsabilitatea firmei de curierat, Niti Conf&Style nu își asumă întârzierile ce pot interveni pe parcurs.

Plata

·         Taxa de transport pentru România este de 19 lei.

·         Plata se efectuează online cu cardul și va fi inclusă în factura emisă de Niti Conf&Style S.R.L., regăsindu-se în totalul de plată, potrivit email-ului de confirmare al comenzii.

·         Comenzile ce depășesc suma de 300 lei vor fi livrate gratuit.

Primirea coletului

·         La primirea coletului se recomandă verificarea produsele și refuzarea acestora în cazul în care nu corespund comenzii sau sunt deteriorate.

 

 

Retururi

În cazul în care comanda trebuie anulată înainte de livrare, te rugăm să ne contactezi la adresa ….. pentru a analiza starea comenzii. Dacă aceasta nu a fost încă trimisă spre producție, solicitarea poate fi onulată. În caz contrar, ne rezervam dreptul de a reține suma și a continua livrarea produselor. În cazul în care comanda a fost deja livrată, consultă secțiunea Retururi pentru mai multe detalii.