Misiunea Niti Conf&Style este de a iniția și dezvolta un business competitiv în industria accesoriilor de dame și copii, prin încântarea clienților cu lucruri mărunte, dar care se mulează perfect pe stilul lor de viață și de auto-exprimare, reflectând succesele, statutul, amintirile, speranțele, ideile și visele acestora.

Accesoriile propuse de noi sunt originale, executate total sau parțial manual și ajustate la preferințele stilistice ale clienților noștri, oferind emoții, experiențe frumoase și oportunitatea de a redescoperi tehnicile tradiționale prin îmbinare experienței date de tradiții cu standardele lumii contemporane.

Linia produselor pentru doamne propusă (gențile, eșarfele, fularele, șalurile și broșele etc.) este confecționată din materiale de calitate (piele naturală, mătase, catifea, lână etc.), în serii mici sau personalizate.Modelele sunt concepute pentru a satisface necesitatea doamnelor de a-și sublinia stilul unic și personalitatea prin accesorii elaborate minuțios și confecționate manual, pentru că, cum spunea Coco Chanel, "Moda trece, stilul rămâne".

Linia produselor pentru copii este formată din căciuli, fulare, papucei, mănuși, broșe, genți și rucsaci și este orientă spre oferirea celor mici a produselor din materiale naturale, comode, originale, durabile și utile. În acest scop vor fi selectate materiale potrivite pentru pielea sensibilă a micuților, dar și rezistente la provocările universului multicolor al copilăriei.

Piață actuală abundă cu accesorii de damă și de copii, însă acestea, de cele mai multe ori, sunt fie reproduceri ieftine ale unor branduri scumpe, fie obiecte lipsite de personalitate. În această ordine de idei, considerăm că intrarea pe piață cu accesorii unice de manufactură, din materiale de calitate, cu utilizarea motivelor și modelelor tradiționale și de epocă, dar nu numai, este binevenită și actuală.