Vizualizare:
Vezi rapid

Brâu brodat din piele naturală

150,00 lei

Brâul surprinde prin broderia elegantă și elaborată pe iută și îmbină stilul modern cu motivele tradiționale. Poartă-l cu ținutele tale preferate și lasă-te fermecată de un accesoriu atemporal, înnobilat de o broderie bogată, scoasă în evidență de motivele elegante. Prinderea cu ajutorul unui șnur permite adaptara acestui brâu oricărei talii. ..

Vezi rapid

Brâu brodat din piele naturală - Verde/Bej

120,00 lei

Brâul din piele naturală cu broderia pe iută îmbină stilul modern cu motivele tradiționale. Modelul broderiei a fost preluat din portul popular. Poartă-l cu ținutele tale preferate și lasă-te fermecată de un accesoriu atemporal, înnobilat de o broderie bogată, scoasă în evidență de motivele iubite de secole. Prinderea cu ajutorul unui șnur perm..

Vezi rapid

Brâu brodat din piele naturală - Albastru/Gri

150,00 lei

Brâul surprinde prin broderia pe iută, preluată din portul popular, care îmbină stilul modern cu motivele tradiționale. Poartă-l cu ținutele tale preferate și lasă-te fermecată de un accesoriu atemporal, înnobilat de o broderie bogată, scoasă în evidență de motivele iubite de secole. Prinderea cu ajutorul unui șnur permite adaptara acestui brâ..

Vezi rapid

Brâu brodat din piele naturală

150,00 lei

Brâul surprinde prin broderia elegantă elaborată pe iută care îmbină stilul modern cu motivele tradiționale. Poartă-l cu ținutele tale preferate și lasă-te fermecată de un accesoriu atemporal, înnobilat de o broderie bogată, scoasă în evidență de motivele cosmice. Gama de culori folosită favorizează o accesorizare mai ușoară cu orice ținută, ca..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)